KIRIKKALE / DELİCE - Cumhuriyet İlkokulu

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 2020 yılından itibaren uygulanmakta olan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır.

Ock

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi ( ÇEDES) kariyer günleri kapsamında okulumuzda Delice İlçe Emniyet Amirliği personeli tarafından meslek tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimizle polislik mesleğiyle ilgili söyleşilerini gerçekleştirdiler. Kariyer günleri etkinliğimiz öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle tamamlandı. Teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzda  sosyal etkinlikler kapsamında 3D sinema gösterimi ve uzay çadırı etkinlikeri düzenlendi.

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayında Çocuk Şiirleri Antolojisinden seçilen şiirler okundu. Okunan şiirlerde anlamı bilinmeyen kelimeler belirlenerek öğrencilerle paylaşıldı. Öğrenciler bu çalışma ile çocuk şiirlerinde geçen anlamı bilinmeyen kelimeleri daha iyi anlayabildiler. Öğrencilerden anlamı bilinmeyen kelimelerden seçilecek enaz üç kelimenin yer alacağı anlamlı bir cümle ve afiş oluşturmaları istendi. Cümleleri afişe dönüştürürken kelimelerin anlamını daha iyi kavrayabildiler. Böylece öğrencilerin hayal güçlerinin geliştirilmesine katkı sağlandı. Okul düzeyinde dereceye giren afişler il düzeyindeki yarışmaya gönderildi.

Ara

Okulumuz öğrencileri Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi ( ÇEDES) kapsamında Kırııkkale'ye gezi düzenledi. Kırıkkale Bilim Merkezi, Şehitlik Anıtı ve Bahşılı Trafik Eğitim Parkuru ziyaretleri gerçekleştirildi.Verdikleri destek için Delice Belediyesine teşekkür ediyoruz.

Ara

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Programımıza katılarak bizleri onurlandıran Delice Belediye Başkanı Sayın Turgut ÖZDEM'e ve Kurum Amirlerimize teşekkür ederiz.